Nieuwsbrief 22 februari

Laatst bijgewerkt: maart 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 22 februari

Waarom is alcohol zo slecht voor de lever?

Het is ondertussen algemeen geweten dat alcohol een grote boosdoener is voor de lever. Zelfs bij één consumptie treedt een schadelijk proces in je lever. Gelukkig kan de lever zichzelf herstellen, als we hem niet te veel en te vaak blootstellen aan alcohol.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe vaak moet ik mijn loopschoenen vernieuwen?

Veel mensen vragen zich af wanneer ze hun oude loopschoenen moeten vervangen. Uitwendig zichtbare slijtage is natuurlijk een belangrijk element, maar ook schoenen die er nog perfect uitzien, kunnen aan vervanging toe zijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Met deze tips druk je stress de kop in

ADVERTORIAL
Het nieuwe jaar wil voor velen zeggen: een frisse start. Maar de eerste maanden van het jaar gaan vaak ook vaak gepaard met stress. Deze tips kunnen je helpen om je mentaal voor te bereiden op veranderingen en het onbekende.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kun je zelfleiderschap ontwikkelen?

We zijn allemaal meester over onze eigen acties, maar sommigen van ons doen dat bewuster en effectiever dan anderen, waardoor ze stevig in hun schoenen staan en hun potentieel volledig benutten. Hoe kan je jouw zelfleiderschap beter ontwikkelen? 

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom geen menstruatie na het stoppen met de pil?

Als je stopt met de pil kan het enige tijd duren voordat de menstruatiecyclus weer normaal is, maar soms kan het uitblijven van de menstruatie wijzen op een onderliggend probleem. Wanneer zou je weer ongesteld moeten worden?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 22/02/2024 , bijgewerkt op 01/03/2024
volgopfacebook

volgopinstagram