Nieuwsbrief 29 juni

Laatst bijgewerkt: juli 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 29 juni

Keelkanker herkennen: wat zijn de vroege symptomen?

Keelkanker is een vrij zeldzame vorm van kanker. De eerste symptomen zijn onduidelijk, waardoor de diagnose vaak pas in een later stadium valt. Er zijn verschillende vormen van keelkanker die elk op een specifieke manier worden behandeld.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Slecht of wazig zicht: zo kan je oogproblemen bij kinderen herkennen

Concentratiestoornissen van een kind blijken vaak het gevolg van verziendheid, bijziendheid, astigmatisme of een neurovisuele ontwikkelingsstoornis als lui oog of scheelzien. Welke signalen wijzen op een oogprobleem? Michael Lievens van Scheelzien.org vertelt ons wat de mogelijke symptomen zijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat moet je doen bij een schaafwond?

ADVERTORIAL
Gaat het om een diepe schaafwond, die hevig bloedt of tekenen van infectie vertoont, zoals roodheid, zwelling, warmte en pijn, schakel je sowieso best de huisarts in, maar meestal kan je een schaafwond zelf verzorgen in enkele eenvoudige stappen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Fytotherapie: kruidengeneeskunde voor beginners

Fytotherapie of kruidengeneeskunde is een discipline waarbij men gezondheidsklachten behandelt met plantaardige middelen. Zoals bij elke alternatieve geneeswijze zijn er ook hier voorstanders en sceptici. We laten beide kampen aan het woord.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe kan je ramen wassen zonder strepen?

Ramen schoonmaken is een hele klus. Het is dan ook behoorlijk frustrerend als je nadien strepen opmerkt. Wij geven je vier tips van een professionele ruitenwasser om je ruiten perfect en streeploos te laten glanzen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/06/2023 , bijgewerkt op 07/07/2023
volgopfacebook

volgopinstagram