Nieuwsbrief 4 december

Laatst bijgewerkt: december 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 4 december

Welke signalen wijzen op een bore-out?

Een bore-out is een aandoening die je ontwikkelt bij extreme verveling op het werk. Hoewel de klachten bij een bore-out sterk lijken op die van een burn-out, is de oorzaak verschillend. Sommige mensen zijn vatbaarder dan andere, maar er bestaan gelukkig ook oplossingen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Pityriasis alba: eerst rode of roze vlekken op de huid, daarna witte

Pityriasis alba is een huidaandoening waarbij ronde of ovale vlekken op de huid verschijnen, met een rode of roze kleur. Nadat de roodheid is vervaagd, blijven er echter vaak bleke plekken achter op de huid. De precieze oorzaak is onbekend. Men vermoedt wel dat er een verband is met eczeem.

Lees verder

Gezondheid.be

Pearle Bril Plan: dé betaalbare service voor al jouw brilnoden

ADVERTORIAL
Een bril op sterkte brengt vaak heel wat kosten met zich mee, zeker als je daarnaast ook een zonnebril op sterkte nodig hebt én je bril weleens laat vallen of kwijtspeelt. Het Pearle Bril Plan is dé service voor al jouw brilnoden, zonder (eenmalige) hoge kosten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom je beter niet in een vagina kan blazen

Orale-genitale streling, waarbij iemand met neus, mond of tong de vagina streelt, kan een vrouw veel genot geven. Ook blazen op de clitoris geeft fijne sensaties, maar dat kan heel onaangename gevolgen hebben. In het geval van een zwangerschap is het zelfs ronduit gevaarlijk.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: dubbele chocoladekoekjes

Misschien brengt de Sint dit jaar wel chocoladekoekjes! Zowel voor kleine als grote kapoentjes zijn deze cookies een lekkernij. Een krokant korstje vanbuiten en lekker smeuïg vanbinnen ...

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/12/2023 , bijgewerkt op 11/12/2023
volgopfacebook

volgopinstagram