Nieuwsbrief 6 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 6 juli

De juiste zwemkledij kan je redden van verdrinking

Onder water zijn mensen meer of minder zichtbaar afhankelijk van de kleur van hun zwemkleding. Een felle kleur of contrasterende kleur kan je leven redden, zo blijkt uit tests uitgevoerd door een adviesbureau voor waterveiligheid. Welke kleur je best kiest, hangt af van waar je gaat zwemmen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Welke geneesmiddelen mag je meenemen in de handbagage op het vliegtuig?

De meeste geneesmiddelen houd je het best in de handbagage en niet in de valies. Dat geldt zeker voor levensnoodzakelijke geneesmiddelen en voor labiele geneesmiddelen die niet tegen vriestemperaturen kunnen.

Lees verder

Gezondheid.be

Stem op je favoriete reclame en fleur je zomer op met een bongo-weekend!

BACHI, Roularta HealthCare en Smart I.T. Systems organiseren samen de ‘Consumer Healthcare Communication Awards’ (CHCA). Stem nu op jouw favoriete reclame voor gezondheidsproducten, en win een bongo-weekend.

Lees verder

Gezondheid.be

HPV-infectie: hoe gevaarlijk is het humaan papillomavirus?

Er bestaan meer dan 100 types van het humaan papillomavirus of HPV. Al die verschillende types HPV krijgen een nummer. De meeste soorten zijn absoluut niet gevaarlijk, maar een paar soorten wel. Hoe raak je besmet, wat zijn de symptomen en wat als je een HPV-infectie hebt?

Lees verder

Gezondheid.be

Postnatale kinesitherapie: 3 oefeningen voor thuis

Een zwangerschap en bevalling kunnen je lichaam erg belasten en je nadien opzadelen met vervelende klachten. Het is dus belangrijk dat je de spieren in en rond je bekken opnieuw sterker maakt. Een kinesitherapeut kan je daarbij helpen in de vorm van postnatale oefeningen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/07/2023 , bijgewerkt op 12/07/2023
volgopfacebook

volgopinstagram