Nieuwsbrief 12 september

Laatst bijgewerkt: september 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 12 september

Op welke temperatuur moet je wassen?

Op vuile kleren huizen miljoenen bacteriën, huismijten en schimmels. Om die te elimineren zou je minimaal op 60 graden moeten wassen, maar dat is voor veel kleren veel te heet en bovendien verbruik je op die manier ook veel meer energie. Hoe was je dan best je kleren?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Thermische shock: symptomen en hoe voorkomen?

Een thermische shock verwijst naar de fysiologische en medische aandoeningen die kunnen ontstaan door een plotselinge verandering in de omgevingstemperatuur. Een thermische shock kan heel gevaarlijk zijn. Alert zijn voor de symptomen is van levensbelang.

Lees verder

Gezondheid.be

Heldere taal, waar je ook bent

ADVERTORIAL
Een goed gesprek doet wonderen. En met Phonak Audéo Lumity hoef je geen woord te missen, want elke stem komt klaar en duidelijk binnen. In welke situatie ook.

Ontdek Lumity

Gezondheid.be

Borsten: Voor de baby of voor de partner?

Veel vrouwen die borstvoeding geven, hebben het er moeilijk mee om hun borsten te 'delen' met baby én partner. Waarom voelen ze dat zo aan? En hoe kan je die mindset veranderen? We vroegen het aan seksuologe en relatietherapeute Vanessa Muyldermans.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom tong poetsen of schrapen?

De tong heeft een ruw oppervlak. Hierop zitten bacteriën, net als op de tanden, vooral achterop de tong. De bacteriën kunnen een geelwitte kleur op de tong veroorzaken en soms ook een slechte adem. Je tong poetsen of schrapen kan helpen, maar hoe doe je dat dan precies?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 12/09/2023 , bijgewerkt op 22/09/2023
volgopfacebook

volgopinstagram