Nieuwsbrief 14 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 14 augustus

Mag je een vervallen geneesmiddel nog gebruiken?

Men raadt aan een geneesmiddel niet meer te gebruiken als de houdbaarheidsdatum is verstreken. Nochtans blijkt uit steeds meer studies dat veel vervallen geneesmiddelen nog steeds ten minste 90 procent van het op de verpakking vermelde gehalte aan actieve bestanddelen bevatten.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Krijg je echt grotere borsten van bijenpollen?

Trendalert want er is weer een nieuwe gezondheidhype in TikTok-land. Het consumeren van bijenpollen zorgt voor grotere borsten, klinkt het daar. Wat zijn bijenpollen eigenlijk? En doen ze echt iets voor je boezem?

Lees verder

Gezondheid.be

Metatarsalgie: pijn aan de middenvoetsbeentjes

Deze voetpijn bevindt zich aan de onderkant van de voet, net achter het begin van de tenen en wordt meestal opgeroepen door (langdurig) staan, wandelen of hardlopen.

Lees verder

Gezondheid.be

Vocht in de knie: oorzaken en oefeningen

Overtollig vocht rond het kniegewricht kan leiden tot zwelling, pijn en stijfheid. Over het algemeen bestaat de behandeling uit een combinatie van rust en oefeningen, maar de specifieke aanbeveling hangt af van de onderliggende oorzaak en ernst van de aandoening.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: burrata-yoghurtdip met pesto

Op zoek naar inspiratie voor een heerlijk en licht apertiefhapje? Deze burrata-yoghurtdip is gezond en vraagt weinig werk. Nog een streepje zon erbij en je waant je meteen in la bella Italia...

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/08/2023 , bijgewerkt op 21/08/2023
volgopfacebook

volgopinstagram