Nieuwsbrief 28 augustus

Laatst bijgewerkt: september 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 28 augustus

Kanker: welke symptomen wijzen op sarcoom?

Elk jaar krijgen zo’n 1175 Belgen te horen dat ze sarcoom hebben. Het is een relatief zeldzame ziekte die verregaande gevolgen kan hebben. Maar wat is sarcoom juist? Welke vormen zijn er? En hoe kun je de symptomen herkennen? In dit artikel zetten we de belangrijkste informatie op een rij.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Artrose: behandeling

Artrose of osteoartritis is een chronische en degeneratieve gewrichtsziekte. Artrose genezen kan dus niet, maar mits goede behandeling kan men de pijn verzachten, de evolutie van de ziekte vertragen en de beweeglijkheid van het gewricht grotendeels vrijwaren.

Lees verder

Gezondheid.be

Het aneurysma: plaatselijke verwijding van een (slag)ader

Een aneurysma groeit geleidelijk, veelal zonder klachten. Op de plaats van de verwijding is de vaatwand uitgerekt en dunner, waardoor een scheur kan ontstaan met als gevolg een levensbedreigende bloeding.

Lees verder

Gezondheid.be

Stimuleert rozemarijn de haargroei?

Volgens TikTok is het mogelijk om met rozemarijnwater je haarvolume te verbeteren en haarverlies tegen te gaan. Het principe is simpel: laat enkele takjes rozemarijn trekken in water en breng het vervolgens aan op je hoofdhuid. Maar werkt het ook effectief?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: zomersoep van raapjes en komkommer

Deze frisse zomersoep van raapjes en komkommer is in een mum van tijd klaar, en is een heerlijk en gezond aperitiefhapje.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 28/08/2023 , bijgewerkt op 14/09/2023
volgopfacebook

volgopinstagram