Nieuwsbrief 8 september

Laatst bijgewerkt: september 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 8 september

Kunnen jongens en mannen beter staand of zittend plassen?

Voor een gezonde man maakt het niet per se uit of hij zit of staat om te plassen, beide posities lijken prima te zijn. Dat gezegd zijnde, heeft zittend plassen toch nog een aantal extra voordelen...
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Luizen en neten herkennen: 3 manieren om te zien of je kind luizen heeft

Indien je vermoedt dat je kind luizen heeft of wanneer er luizen zijn gesignaleerd op school, dan moet je weten hoe je ze moet opsporen. Luizen zijn parasieten. Hun eitjes (neten) zitten vaak dicht bij de hoofdhuid en zijn niet altijd te zien.

Lees verder

Gezondheid.be

Borstvergroting: mogelijkheden, nadelen en kostprijs

Ontevredenheid over je borsten kan een grote impact hebben op je zelfbeeld. Sommige vrouwen worstelen met zo’n groot complex dat het hun levenskwaliteit aantast. Een borstvergroting is dan mogelijks een oplossing. Welke opties zijn er, wat zijn de risico's, en hoeveel kost een borstvergroting?

Lees verder

Gezondheid.be

Een verkoudheid in de zomer, kan dat?

Warme temperaturen worden niet snel geassocieerd me de kwaaltjes van koude wintermaanden, en toch kan je wel degelijk verkouden zijn in de zomer. Hoe kan dat?

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe omgaan met geleidelijk gehoorverlies op oudere leeftijd?

Veel 50-plussers horen minder goed: ze merken dat ze zwakke of hoge geluiden niet goed meer horen en dat gesprekken soms moeilijk verstaanbaar zijn in aanwezigheid van achtergrondgeluid zoals muziek.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/09/2023 , bijgewerkt op 14/09/2023
volgopfacebook

volgopinstagram