Spinazie met tomaat en halloumi

123-h-pascnaes-hallou-09-19.jpg

recepten

Ingrediënten
300 g biologische spinazie
3 pruimtomaten
1 pakje halloumi
2 el ras el hanout 

Bereiding
- Snijd de tomaten in plakjes en stoof ze aan in wat olijfolie met het deksel op de pan.
- Strooi na 3 minuten 2 eetlepels ras el hanout over de tomaten en kruid met peper en zout.
- Voeg de spinazie en nog een scheut olijfolie toe en leg het deksel terug op de pan. Laat een drietal minuten stoven.
- Snijd de halloumi in blokjes en laat 2 minuten meestoven.
- Serveer in kommetjes.

Tip: spinazie
Biologische spinazie is dikker van blad, bevat minder water en is dus ook lekkerder. Als je gewone spinazie gebruikt, krijg je te veel vocht en lijkt dit gerecht eerder een soepje.

Een gerecht uit het boek 'Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten 2' van Pascale Naessens - uitgegeven bij Lannoo.

auteur: Hilde Deweer, lifestylejournalist
Laatst bijgewerkt: september 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram