Gerelateerde artikels
Recept: zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat
recepten
Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat. Een licht en lekker bijgerechtje van Sandra Bekkari, uit haar boek Nooit Meer Diëten.
2 porties
30 minuten
Ingrediënten
- 2 grote puntpaprika's
- olijfolie
- 200 g mozarella, in stukjes
- 8 gele kerstomaatjes, in vier
- 8 rode kerstomaatjes, in vier
- zwarte peper
- snuifje zeezout (of fleur de sel)
- verse basilicum
- pijnboompitjes
- gemengde salade
- balsamico
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180° C.
Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie (makkelijkst met olijfoliespray). Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat.