Nieuwsbrief 1 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 1 juli

Stoppen met piekeren: tips en oefeningen

Piekeren over je relatie, piekeren over je werk... Veel mensen liggen 's nachts wakker. De gedachten blijven malen in je hoofd en leiden tot een negatief gedachtepatroon. Te veel piekeren kan uiteindelijk leiden tot stress, angst en somberheid. Hoe kan je stoppen met piekeren? Enkele tips.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

17 tips om je kinderen groenten te laten eten

Misschien eten jouw (klein)kinderen wel elk dag groenten, maar de vraag is hoeveel groenten ze eten... We geven 17 tips om ervoor te zorgen dat ze voldoende groenten binnen krijgen.

Lees verder

Gezondheid.be

Hormonale acne en voeding: wat eten tegen puistjes?

Last van acne op je voorhoofd of kin? Factoren zoals je genetica, stress en omgeving spelen daarbij een rol, maar ook wat je eet kan een invloed hebben op je huid. In ‘Het Cyclus Kookboek’ vertelt auteur Morgane Leten er alles over, en geeft ze ook heel wat recepten, voor elke fase van je cyclus.

Lees verder

Gezondheid.be

Het barbecue rooster schoonmaken: 6 tips

Er is nooit een slecht moment om een barbecue te organiseren, maar hoe krijg je het rooster van je barbecue makkelijk proper zonder gebruik te maken van chemische producten? Probeer eens een van deze zes opties.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: gezonde slaap

Wat is het nut van slaap, wat gebeurt er met je lichaam en geest als je slaapt, en wat is de impact van alcohol en koffie? Jonge huisarts Tim en goede vriend Jens vertellen er alles over in deze aflevering van hun podcast 'Wat ligt er op uw lever?'.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/07/2024 , bijgewerkt op 10/07/2024
volgopfacebook

volgopinstagram