Nieuwsbrief 16 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 16 juli

Starten met mediteren

Mediteren is een oefening voor de geest waarbij je je concentreert op een enkel onderwerp, je ademhaling, of een mantra om zo mentale rust en helderheid te krijgen. Mediteren kan bijdragen aan een diepere connectie met jezelf en een gezondere balans in je dagelijks leven. Maar hoe begin je eraan?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Spataders: oorzaken, behandeling en hoe voorkomen?

Heb je blauwe aders die vooral zichtbaar zijn op je benen? Wellicht heb je dan last van spataders of varices. Spataders zijn verzwakte en uitgezette aders. Naast hun minder fraaie uiterlijk kunnen spataders ook de oorzaak zijn van pijnlijke en opgezette benen.

Lees verder

Gezondheid.be

Alcohol drinken na het sporten, hoe ongezond is dat?

Alcohol vertraagt het natuurlijke herstelproces van je lichaam. Als je toch graag een alcoholisch drankje neemt, wacht je beter totdat je de koolhydraten- en vochtvoorraad in je lichaam weer hebt aangevuld. Bier is overigens een betere keuze dan een andere alcoholische drank.

Lees verder

Gezondheid.be

Natuurlijke remedies om insecten weg te houden

Een vliegenraam of -gordijn is de ideale oplossing om je huis ’s zomers vrij te houden van vliegende en kruipende insecten, maar hoe pak je dat probleem aan in je tuin?

Lees verder

Gezondheid.be

Het beste recept voor 'mosselen natuur'

Hoewel we de mosselen uit Nederland halen, is ‘Mosselen met frietjes’ een van de belangrijkste gerechten uit ons culinair erfgoed. Maar hoe bereid je perfect gekookte mosselen?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/07/2024 , bijgewerkt op 21/07/2024
volgopfacebook

volgopinstagram