Gegrilde magere chipolata met spruitjes
recepten
Het hoeft niet altijd ingewikkeld of speciaal te zijn. Doodgewone kost van bij ons.
Ingrediënten voor 3 personen
3 magere chipolatacirkels, 600 g spruitjes (meer mag ook), 1 klontje boter, peper, nootmuskaat en fleur de sel.
Bereiding
- Kook of stoom de spruitjes beetgaar. Voor je ze in de pot doet, snij je best een kruisvorm in de voet van de schoongemaakte spruitjes.
- Stoof ze in de gesmolten boter tot ze een mooi korstje hebben en kruid ze.
- Grill het vlees in een grillpan zonder vetstof.
- Serveer met gekookte aardappelen.
Uit het boek '5 kilo minder in 5 weken' van Hilde Deweer in samenwerking met gezondheid.be.
Uitgegeven door WPG, Antwerpen.
Verkoopprijs: 12, 99 euro 128 pagina's - ISBN 978 90 2233378 5