Nieuwsbrief 29 december

Laatst bijgewerkt: januari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 29 december

Zo krijg je gezonde darmen

Recente onderzoeken laten zien dat onze darmen een enorme impact hebben op onze algehele gezondheid. Als je darmen niet goed werken, zal je lichaam daar wellicht de consequenties van dragen. Professor Eric De Maerteleire geeft een woordje uitleg en vertelt hoe je je darmen gezond kunt houden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat moet je doen als glow sticks openspringen?

Glow sticks of breeklichtjes zijn lichtgevende, fluorescerende gadgets, die onder verschillende vormen verkocht worden: ringen, armbandjes, halsbandjes enz. De vloeistof in glow sticks is giftig. Wat moet je doen als ze openbreken?

Lees verder

Gezondheid.be

Zit er PFAS in bakpapier?

Veel mensen maken gebruik van bakpapier om te voorkomen dat hun eten aan de bakplaat blijft plakken. Maar is bakpapier eigenlijk wel gezond? En wat zijn alternatieven voor bakpapier?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: coquilles met pancetta en zeekraal

Coquilles met pancetta en zeekraal maken een heerlijk voorgerecht en zijn ook zalig in kleine porties als amuse. Zo maak je ze klaar...

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe verzorg je een blaar op je hand?

Een blaar op de vinger of hand, kan je meestal beter niet openprikken. In sommige gevallen is echter wel nodig, zodat de blaar niet scheurt of geïnfecteerd raakt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/12/2023 , bijgewerkt op 09/01/2024
volgopfacebook

volgopinstagram