Nieuwsbrief 31 mei

Laatst bijgewerkt: juni 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 31 mei

Waarom krijg je meer zin in suiker als je stopt met roken?

Veel rokers hebben schrik om te verdikken als ze stoppen met roken, omdat de drang naar suiker toeneemt. Hoe komt dat eigenlijk? En wat kan je doen om te voorkomen dat je aankomt?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Mag je nog groenten eten uit je moestuin als die is overstroomd?

Bij een overstroming kan het water dat over je perceel stroomt vervuild zijn met allerlei stoffen, zoals rioolwater, afvalwater van landbouw of industrie en andere vervuilende stoffen. Wanneer het water zich terugtrekt, blijven de verontreinigende stoffen achter. Wat kan je best doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Ontdek zelf de impact van ‘Een Week Gezonder’

ADVERTORIAL
'Een Week Gezonder’ start maandag al, maar inschrijven kan ook nu nog. Spring snel mee op de kar, dan ontvang je gratis e-zines met praktische tips voor een gezonde levensstijl én nieuwsbrieven met een hapklaar weekmenu, samengesteld uit concrete, budgetvriendelijke recepten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bloed in de stoelgang: mogelijke oorzaken

Bloed in je ontlasting kan schrikwekkend zijn, maar het komt heel vaak voor. Maar liefst één op de vijf personen krijgt jaarlijks te maken met bloed in zijn of haar stoelgang. Het hoeft niet altijd ernstig te zijn, maar je kan wel het best je arts inlichten.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: quiche met asperges en gerookte zalm

Het aspergeseizoen is volop aan de gang en wij kunnen niet genoeg krijgen van deze lekkere groente. In dit recept wordt het witte goud verwerkt in een quiche.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 31/05/2024 , bijgewerkt op 04/06/2024
volgopfacebook

volgopinstagram