Gerelateerde artikels
Macadamia hearts
recepten
Ingrediënten voor 8 grote hartjes
De chocoladebasis en de bovenste laag
½ kop kokosolie, gesmolten
½ kop raw cacaopoeder, ongezoet
¹/³ kop natuurlijke zoetstof (ahornsiroop)
snufje zout
of smelt 200 g goede pure chocolade
De vulling
½ kop geweekte macadamianoten
(minimaal 4 uur)
½ kop amandelmeel
½ kop gesmolten kokosolie
¹/³ kop agavesiroop
een snufje natuurlijk vanillepoeder
1 à 2 eetlepels cashewpasta
(of een andere notenpasta) zeste van ½ limoen (optioneel) een handvol bevroren frambozen
of andere besjes
Bereiding
1. Maak de chocoladesaus of smelt goede chocolade. Giet een dun laagje in silicone vormpjes. Zet de vormpjes een tiental minuten in de diep- vriezer.
2. Mix alle ingrediënten voor de vulling in een goede blender.
Schep de vulling boven op de chocoladebasis en strooi er wat bevroren vruchten op.
3. Zet 20 minuten in de diepvriezer en giet dan de rest van de choco- ladesaus boven op de vulling. Zet nog minsten 4 uur in de diepvriezer.
4. Duw voorzichtig de cakejes uit de vormpjes. Laat ze 10 minuten ont- dooien voor je ze serveert met lekkere besjes.