Nieuwsbrief 27 februari

Laatst bijgewerkt: maart 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 27 februari

Wat zegt de kleur van je oorsmeer over je gezondheid?

Oorsmeer vervult een belangrijke rol in de gezondheid van het oor: het beschermt de tere huid van de gehoorgang. Uit de kleur en textuur van je oorsmeer kan je afleiden hoe je oor eraan toe is.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Artrose: behandeling in België

Artrose of osteoartritis is een chronische en degeneratieve gewrichtsziekte. Artrose genezen kan dus niet, maar mits goede behandeling kan men de pijn verzachten, de evolutie van de ziekte vertragen en de beweeglijkheid van het gewricht grotendeels vrijwaren.

Lees verder

Gezondheid.be

Zo herstel je jouw darmen na de feestdagen

ADVERTORIAL
Een veelvoorkomend gevolg van de feestmaaltijden tijdens de eindejaarsperiode is het optreden van darmongemakken aan het begin van het nieuwe jaar. Nu het februari is, kan jij jouw spijsverteringsbalans met deze tips een handje helpen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe steun je iemand met vruchtbaarheidsproblemen?

1 op 6 koppels heeft te maken met verminderde vruchtbaarheid. Wat kan je doen om ze te steunen, en wat zeg je beter niet? We vroegen het aan fertiliteitarts en gedragscoach Dr. Elke Struiwig.

Lees verder

Gezondheid.be

Gevoelloze penis: oorzaken en wat doen?

Iemand kan gevoelloosheid of tintelingen in de penis ervaren als hij lange tijd in een bepaalde houding zit, maar het kan ook liggen aan een laag testosteronniveau of een ander gezondheidsprobleem. We overlopen mogelijke oorzaken van een gevoelloze penis en wat je kan doen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 27/02/2024 , bijgewerkt op 01/03/2024
volgopfacebook

volgopinstagram