Gerelateerde artikels
Fruitige tomaat
recepten
Doe je mee aan Tournée Minérale, ben je zwanger of drink je gewoon geen alcohol?
Dan is deze frisse mocktail een lekker alternatief voor de klassieke niet-alcoholische aperitieven.
copyright foto: Fotografie Hovaere Kim
Ingrediënten voor ongeveer 300 ml
1 pruimtomaat1 conférencepeer
200 g ananas (gewicht met schil gerekend)
1 kl ahornsiroop
20 à 30 ml koud spuitwater
gemalen ijs
Bereiding
- Blender de tomaat en zeef het vel en de pitjes eruit.- Schil de peer en snijd ze in stukjes.
- Schil de ananas, haal de harde kern eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Blender het tomatensap met de peer, de ananas en de ahornsiroop.
- Vul het glas voor de helft met gemalen ijs. Giet het sap in het glas en vul aan met spuitwater.
- Garneer met een snufje paprikapoeder.
uitgegeven bij Standaard Uitgeverij/Manteau
auteur:
Hilde Deweer,
lifestylejournalist