Nieuwsbrief 14 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 14 mei

Wat is de gemiddelde hartslag in rust?

De hartslag in rust is een cruciale indicator van onze algemene gezondheid en conditie. Maar wat is nu precies een 'normale' hartslag in rust? We geven de gemiddelde rusthartslag per leeftijd.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zes voordelen van linkshandig zijn

Tussen 10% en 15% van de bevolking gebruikt bij voorkeur of uitsluitend de linkerhand om dagelijkse taken uit te voeren. Deze uniciteit betekent dat ze zich voortdurend moeten aanpassen in een wereld die voornamelijk ontworpen is voor rechtshandigen. Wat zijn de voordelen van linkshandig zijn? 

Lees verder

Gezondheid.be

Tenerife brengt je in beweging

ADVERTORIAL
Tenerife valt niet samen te vatten in het cliché van zon, zee en strand. Deze Canarische parel is een minicontinent, met landschappen die elke natuurliefhebber en sportfanaat weten te prikkelen. Weg dus met het stereotype van Tenerife als luilekkervakantie – dit is een topbestemming voor iedereen die houdt van actie en avontuur.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Chikungunya: tropische ziekte in opmars door klimaatverandering

Chikungunya is een virale infectieziekte die voornamelijk overgedragen wordt door Aedes aegypti en Aedes albopictus muggen, dezelfde soorten die ook dengue en zika verspreiden. 

Lees verder

Gezondheid.be

Bacteriële vaginose: symptomen en behandeling

Bacteriële vaginose (BV) is een veelvoorkomende vaginale aandoening die wordt gekenmerkt door een verstoring van de natuurlijke balans van bacteriën in de vagina. Het is geen seksueel overdraagbare aandoening (SOA) maar kan wel risico's met zich meebrengen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/05/2024 , bijgewerkt op 18/05/2024
volgopfacebook

volgopinstagram