Nieuwsbrief 16 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 16 mei

Is spuitwater even gezond als plat water?

Bruiswater is water waarin koolzuurgas onder druk is opgelost. Door dit proces van carboniseren verkrijg je bruis in je drankje. Velen verkiezen deze sensatie boven die van plat water. Maar is bruisend water ook goed voor de gezondheid?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

7 voedingsmiddelen die je seksleven een boost geven

Komkommer, aardbei, kaneel, koriander... Van bepaalde voedingsmiddelen wordt gezegd dat ze een effect kunnen hebben op je sensualiteit, libido en bedprestaties. Wat klopt daarvan? Wat moet je eten om je seksleven een boost te geven?

Lees verder

Gezondheid.be

Tot welke leeftijd anticonceptie gebruiken?

De kans dat een zwangerschap optreedt bij vrouwen ouder dan 50 jaar is zeer klein, maar niet nul. Tot wanneer moet je dan precies anticonceptie gebruiken?

Lees verder

Gezondheid.be

Autisme: wordt een auticoach terugbetaald?

Een auticoach helpt zo mensen met autisme hun volledige potentieel te bereiken. Zo vergroot hun levenskwaliteit. Als ze de juiste tools en begeleiding krijgen, kunnen mensen met autisme namelijk beter slagen op school, op hun werkplek of in relaties met anderen.

Lees verder

Gezondheid.be

Maagbloeding: mogelijke oorzaken en symptomen

Bij een maagbloeding verlies je bloed vanuit het maagdarmkanaal naar de maag toe. Kleine hoeveelheden bloedverlies blijven soms onopgemerkt, maar als het bloedverlies lang aanhoudt, kan je veel ijzer verliezen en bloedarmoede ontwikkelen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/05/2024 , bijgewerkt op 24/05/2024
volgopfacebook

volgopinstagram