Nieuwsbrief 23 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 23 mei

Wanneer is een banaan gezondst?

Bananen zijn niet alleen lekker, ze bevatten ook veel voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en vezels. Maar wat gebeurt er eigenlijk met de voedingswaardes van een banaan naarmate deze rijper wordt? En is een bruine banaan nog steeds gezond?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Link tussen olijfbomen en hooikoorts

Een olijfboom planten in je tuin brengt misschien de mediterrane sfeer bij je binnen, maar als je lijdt aan hooikoorts is het geen goed idee. De pollen van de boom lokken bij veel mensen namelijk allergische reacties uit.

Lees verder

Gezondheid.be

De nieuwe Avène-zonneproducten zijn ideaal voor dagelijks gebruik

ADVERTORIAL
80% van de ouderdomstekenen is het gevolg van dagelijkse blootstelling aan UV-stralen en vervuilende stoffen. Daarom is het belangrijk om de huid er elke dag tegen te beschermen. De voorjaarszon kan verraderlijk zijn, en heel vaak vergeten we ons in te smeren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat zijn hormoonverstoorders en hoe gevaarlijk zijn ze?

Testaankoop vindt schadelijke stoffen op 10 van de 25 kinderartikelen, gekocht op Shein. Het gaat onder andere om PFAS, zware metalen en hormoonverstoorders. Maar wat zijn hormoonverstoorders eigenlijk? Hoe gevaarlijk zijn ze dan precies? En hoe kunnen we ze vermijden?

Lees verder

Gezondheid.be

Test: hoe groot wordt mijn kind ?

Er zijn verschillende methoden ontwikkeld om de toekomstige lengte van kinderen te voorspellen, bijvoorbeeld aan de hand van de botleeftijd of de grootte van de ouders. 

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/05/2024 , bijgewerkt op 30/05/2024
volgopfacebook

volgopinstagram