Nieuwsbrief 24 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 24 mei

Test jezelf: wat weet jij over gezonde voeding?

Sommige producten lijken gezond, maar zijn het eigenlijk helemaal niet. Andere voedingsmiddelen zien er dan weer ongezond uit, maar zijn in feite net goed voor je. Hoe groot is jouw kennis over gezonde voeding? Ontdek het via een korte en leuke quiz.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hondenbeet kan gevaarlijk zijn: hoe behandelen?

Hondenbeten zijn altijd potentieel gevaarlijk en moeten zorgvuldig worden onderzocht door een arts, zelfs als de wond oppervlakkig is en onschuldig lijkt. Wat moet je doen als je door een hond bent gebeten?

Lees verder

Gezondheid.be

‘Wat echt werkt bij kinderen die snel angstig zijn’: over angst en afstemming

Wanneer kinderen angstig zijn, wordt ons eigen alarmsysteem als volwassenen mee geactiveerd en proberen we vaak om zo snel mogelijk de rust terug te laten keren. Uit onderzoek blijkt dat een goede voorlichting geven aan opvoeders soms even effectief is als de behandeling van kinderen zelf.

Lees verder

Gezondheid.be

Geslacht baby: zijn online zelftest betrouwbaar?

Easy DNA, eGenderTest... Via internet kan je DNA-tests bestellen om al vroeg in de zwangerschap het geslacht van je baby te ontdekken. Maar hoe betrouwbaar zijn deze tests?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: burrata met geroosterde druiven en basilicum

Burrata kan met allerlei soorten smaken gecombineerd worden: citrusfruit of -sap, zoete balsamico, pittige rucola, geroosterde specerijen. Hier opteert Ottolenghi voor gemarineerde rode druiven. Een simpel gerecht met een indrukwekkend resultaat!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 24/05/2024 , bijgewerkt op 30/05/2024
volgopfacebook

volgopinstagram