Nieuwsbrief 4 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 4 maart

Oorzaken en oplossingen voor een verstopte neus

Een verstopte neus is heel vervelend en kan je ’s nachts zelfs uit je slaap houden. Hoe krijg je je neus snel weer vrij? De gouden tip hangt af van wat de verstopte neus precies veroorzaakt heeft. We overlopen de meest voorkomende oorzaken en vertellen je wat je kan doen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ben jij verslaafd aan je telefoon? (Doe de test!)

We zitten tegenwoordig aan onze telefoon gelijmd. Hoe erg is dat? Mariek Vanden Abeele (Universiteit van Tilburg) test hoe ernstig jouw telefoonverslaving is.

Lees verder

Gezondheid.be

Wie heeft een vitamine D-supplement nodig en wanneer?

ADVERTORIAL
Ontdek de factoren die onze vitamine D beinvloeden en hoe men best onze vitamine D op peil houdt om in goede vorm te blijven.

Lees meer

Gezondheid.be

Inspanningsastma: symptomen, behandeling en tips

Heb je een slechte conditie of gaat het om inspanningsastma? De symptomen kunnen misschien een beetje lijken op elkaar. In elk geval is inspanningsastma geen reden om minder te sporten. Integendeel zelfs.

Lees verder

Gezondheid.be

Borstvoedingspauzes in België: hoe uitkering aanvragen?

Een mama die na het moederschapsverlof opnieuw aan het werk gaat, heeft recht op borstvoedingspauzes. Een borstvoedingspauze is een werkonderbreking die je toelaat om je baby borstvoeding te geven of melk af te kolven. Het ziekenfonds bezorgt je daarvoor een uitkering.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/03/2024 , bijgewerkt op 07/03/2024
volgopfacebook

volgopinstagram