Nieuwsbrief 9 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 9 juli

Starten met zelfzorg: 7 tips

In een drukke maatschappij met volle agenda's en hoge werkdruk is zelfzorg essentieel om goed te kunnen functioneren. Het helpt ons bij het creëren van een gezonde balans tussen wat moet, wat mag en wat kan, zonder daarbij onszelf voorbij te lopen. Maar hoe doe je dat dan concreet?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Pijn op de borst: wat zijn de symptomen van endocarditis?

Endocarditis is een ontsteking van de binnenbekleding van het hart en de hartkleppen. Het wordt meestal veroorzaakt door een infectie. Een snelle behandeling is cruciaal om schade aan de hartkleppen te voorkomen.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is de betekenis van de nutriscore?

Je vindt de nutriscore tegenwoordig op veel voedingsverpakkingen in de winkel. Dit label zou de consument aanzetten zijn winkelkar te vullen met gezondere producten. Maar hoe gebruik je de nutriscore in de praktijk?

Lees verder

Gezondheid.be

5 heerlijke en makkelijke recepten met watermeloen

Watermeloen is alom tegenwoordig deze tijd van het jaar. Het is een gezond tussendoortje met een aantal interessante eigenschappen

Lees verder

Gezondheid.be

Gezond op vakantie: 5 tips tegen een opgeblazen gevoel

Vakantie is een ideale periode om oude voedingsgewoonten in positieve zin om te buigen. Drastische maatregelen zijn meestal niet nodig. Kleine aanpassingen volstaan vaak al.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/07/2024 , bijgewerkt op 17/07/2024
volgopfacebook

volgopinstagram