Content creator Lise-Lore (25) deelt haar wondermiddel tegen hormonale acne

ad_AVENE_NL.jpg

nieuws

Wist je dat acne (te) vaak een invloed heeft op iemands zelfbeeld? Maar liefst 31 %* zegt zich erdoor buitengesloten of afgewezen te voelen door anderen. Acne is daarmee de huidaandoening die het zelfbeeld het negatiefst beïnvloedt. Content creator Lise-Lore (25) krijgt sinds een tijdje te maken met hormonale acne en deelt hier haar skincare routine.

De Brusselse content creator Lise-Lore (@liselore.v op TikTok en Instagram) omschrijft haar huid als ‘normaal tot droog’, maar ze krijgt wel maandelijks te maken met hormonale acne en af en toe wat eczeem: ‘Sinds ik stopte met de anticonceptiepil, kreeg ik last van hormonale acne. En ook al duurt het maar anderhalve week per maand, ik wil mijn onzuiverheden wel echt aanpakken.’ Maar dat bleek in eerste instantie een uitdaging. Lise-Lore: “De producten voor acne en eczeem hebben een totaal tegengestelde werking. Producten die tegen onzuiverheden werken, drogen vaak uit. En een droge huid lokt dan weer eczeem uit.”

‘Ik vertrouw Avène voor de volle 100 % met mijn huid.’
- Content creator Lise-Lore (25)

De juiste balans

Met de Cleanance-lijn van Eau Thermale Avène heeft Lise-Lore de juiste balans gevonden. Deze producten reinigen haar gevoelige huid zonder agressief te zijn. Toch wisselt Lise-Lore weleens van skincare producten: “Maar de Cleanance-producten zijn de enige waarvan ik weet dat ik ze altijd kan integreren in mijn huidverzorgingsroutine. Andere crèmes kunnen mijn huid irriteren of vet maken, maar met de producten uit de Cleanance-lijn voelt mijn huid steevast op haar allerbest. Ik vertrouw ze voor de volle 100 % met mijn huid.”

Lise-Lores skincare routine

“Mijn volgers vragen me geregeld naar mijn skincare routine. Voor mij moet zo’n routine voornamelijk toegankelijk zijn. Niet met negen stappen en zonder toeters of bellen. Simpel maar effectief.”

Ochtend:


  1. Spoelen met water.
  2. Hydraterend serum 
  3. Een dagcrème met SPF als make-upbasis.

Avond:


  1. De Cleanance Reinigende gel van Avène. “Ik gebruik die trouwens niet alleen voor mijn gezicht, maar ook onder de douche om mijn rug te wassen. Een echte lifesaver voor bacné!”
  2. Huidvernieuwend serum.
  3. Cleanance Comedomed Peeling op puistjes.
  4. Hydraterende en verzorgende crème.

Lise-Lores smartlist

De Cleanance Comedomed Peeling van Avène is dé innovatie tegen opstoten van puistjes. De intensieve peelingbehandeling is speciaal ontworpen om hardnekkige onzuiverheden snel aan te pakken en de huidtextuur te verbeteren. Je kan de peeling ook lokaal aanbrengen bij een uitbraak. Lise-Lore: “Ik gebruik deze peeling voor onzuiverheden op mijn rug of borstkas. Het is het eerste waar ik naar grijp als ik last krijg van break-outs.”

De Cleanance Comedomed Peeling werkt het best in combinatie met de Cleanance Reinigende gel en het Cleanance Comedomed concentraat tegen onzuiverheden.


1. Cleanance Reinigende gel

ad_cleanance_cleansing gel_front_400ml_3282770207774 (1).png
Zuivert, matteert en reinigt een vette, onzuivere of acnégevoelige huid.

Aanbevolen verkoopprijs:
€ 24,90 voor 400 ml.

Meer info


2. Cleanance Comedomed Peeling

ad_ cleanance_comedomed peeling_front_40ml_ 3282770395365.png
Pakt hardnekkige onzuiverheden snel aan.

Aanbevolen prijs:
€ 24,90 voor 40 ml.

Meer info

3. Cleanance Comedomed concentraat tegen onzuiverheden

ad_2cleanance_comedomed_newpackshot_image_1 (3).png
Pakt (terugkerende) puistjes diepgaand aan.

Aanbevolen verkoopprijs:
€ 22,90 voor 30 ml.

Meer info

Te koop bij de apotheek of online.

Meer info op eau-thermale-avene.be/nl_be

* Studie naar de epidemiologie van acne, gepubliceerd in het Journal of the American Academy of Dermatology

bron: Ingezonden mededeling Avène

Laatst bijgewerkt: september 2024

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram