Nieuwsbrief 10 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 10 juni

Slakken bestrijden met behulp van slakkenkorrels

Slakken vormen een veelvoorkomend probleem in veel tuinen, vooral tijdens vochtige seizoenen. Ze kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan planten door hun vraatzuchtige eetgedrag. Een effectieve manier om deze plaag te bestrijden is het gebruik van slakkenkorrels.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is aangebrand eten altijd slecht voor je?

Een licht verbrand worstje eten, kan dat kwaad? Wel, zo'n geblakerd worstje is niet zo onschuldig als je denkt. Er komen giftige stoffen vrij als ze zwart worden; hetzelfde gebeurt met verbrande aardappelen. Maar dat geldt niet voor groenten., legt toxicoloog Nynke Kramer uit.

Lees verder

Gezondheid.be

Meekleurende glazen voor een optimaal zicht: twee vliegen in één klap

ADVERTORIAL
Met de zomer voor de deur en de zon die steeds vaker tevoorschijn komt, is het tijd om weer volop te genieten van het goede weer. Maar hoe zit het met je bril op sterkte wanneer je naar buiten gaat? Voortdurend wisselen tussen je gewone bril en een zonnebril op sterkte kan een gedoe zijn. Wel, wij hebben goed nieuws voor jou!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Lichen sclerosus: een hardnekkige genitale huidaandoening

Lichen sclerosus is een relatief vaak voorkomende hardnekkige chronische huidafwijking die meestal op de schaamlippen, vagina, anus, eikel of voorhuid optreedt. De huid verliest zijn elasticiteit en voelt vast en strak aan, men krijgt witte plekjes en hevige jeuk en pijn rond de geslachtsdelen.

Lees verder

Gezondheid.be

Glucosamine: voordelen en bijwerkingen

Glucosamine is een natuurlijke stof in je lichaam waaruit kraakbeen wordt opgebouwd, het bindweefsel dat beweging ondersteunt en gewrichten en botten beschermt. Volgens sommigen helpt glucosamine onder andere tegen multiple sclerose, artritis en andere gewrichtsproblemen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/06/2024 , bijgewerkt op 17/06/2024
volgopfacebook

volgopinstagram