Gerelateerde artikels
Hoe maak je harde pistolets weer knapperig?
dossier
Verse pistolets of broodjes hebben het nadeel dat ze de dag na het bakken helemaal hard zijn geworden.
Heb je een grote voorraad gekocht - wat in deze tijden niet ongebruikelijk is - die je gezin niet allemaal opat?
Dan kun je ze ’s anderendaags weer lekker en knapperig maken met dit eenvoudige trucje. Met onversneden stokbrood lukt het eveneens.
Heb je een grote voorraad gekocht - wat in deze tijden niet ongebruikelijk is - die je gezin niet allemaal opat?
Dan kun je ze ’s anderendaags weer lekker en knapperig maken met dit eenvoudige trucje. Met onversneden stokbrood lukt het eveneens.
- Verwarm je oven voor op 180 °C.
- Maak de pistolets of het stokbrood lichtjes nat met je handen.
- Laat een 5-tal minuten bakken in de warme oven.
Lees ook: Welk brood is het gezondst?
auteur:
Hilde Deweer,
lifestylejournalist