therapie

Tips om klaar te komen

Tips om klaar te komen
dossier 14/09/2009

Het niet kunnen klaarkomen (ook wel aangeduid als ‘problemen met het orgasme’ of ‘anorgasmie’) is net zo’n vrouwenprobleem als de voortijdige zaadlozing (te vlug klaarkomen) een mannenprobleem is. Ongetwijfeld hangen deze twee ook met elkaar samen, en treden ze soms tegelijk op.

lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.

Nederland start campagne over voedselveiligheid

nieuws 21/07/2009

Voedselinfecties komen op grote schaal voor. Volgens het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) lag het aantal voedselinfecties in het afgelopen jaar tussen de 300.00 en 750.000. Voedselinfecties zijn eenvoudig te vermijden. Daarom lanceert het RIVM de voorlichtingscampagne ‘Wat je moet weten, om veilig te eten!’

lees meer »

Minderjarige mag zelf arts kiezen

nieuws 6/05/2009

Een minderjarige die “in staat wordt geacht tot een redelijke beoordeling van zijn belangen” mag zelf zijn arts kiezen. Dat zegt de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren in antwoord op een vraag van een arts. Dat schrijft het medisch weekblad de Huisarts.

lees meer »

Melanoom herkennen: wat zijn de symptomen?

Melanoom herkennen: wat zijn de symptomen?
dossier 30/04/2009

Melanoom is een ernstige huidkanker. In een vroeg stadium kan de kanker gemakkelijk behandeld worden, in een verder stadium kan hij uitzaaien naar andere organen. Kwaadaardige melanomen zien er anders uit dan gewone moedervlekjes. Hoe kan je melanomen herkennen?

lees meer »

Eerste hulp bij vergiftiging

dossier 23/04/2009

Een vergiftiging is vaak ernstig en kan op verschillende manieren ontstaan. Giftige producten kunnen ingeademd, ingeslikt of ingespoten worden, maar ook door contact met de huid of slijmvliezen kan een reactie ontstaan.

lees meer »

Verslikking bij een baby

dossier 9/04/2009

Verslikking bij baby’s (tot 1 jaar) is meteen ernstig. In de meeste gevallen treedt verslikking op tijdens het eten of door het inslikken van kleine voorwerpen (muntjes, speelgoed,...).

lees meer »
volgopfacebook

volgopinstagram